Villapark Lipno Dreams


VILLAPARK Lipno Dreams

Het Villapark Lipno Dreams is gerealiseerd op één van de mooiste plekjes van Zuid Bohemen bij het plaatsje Lipno nad Vltavou aan de rand van het Lipnomeer. Het park is opgebouwd uit drie verschillende typen woningen en is gelegen op een helling op loopafstand van het dorp. Het vakantiepark grenst aan een bos waardoor het zeer beschut ligt (zie onderstaande foto).

Door de riante omvang van de kavels van circa 730 - 1.300 m2 biedt iedere villa veel privacy en een fantastisch uitzicht over de wijde omgeving. Het glooiende landschap zorgt voor een schilderachtig geheel. Alle woningen beschikken over een terras met een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Op het park hebben alle woningen de beschikking over een tv-systeem met ruim 30 zenders, waaronder alle bekende Nederlandse zenders, en draadloos internet.

Direct naast het vakantiepark bevindt zich een restaurant en een populaire rodelbaan van 1400 mtr lengte. De wegen door het park zijn geasfalteerd en 's avonds verlicht. Er is op loopafstand een kinderspeelweide en net daaronder de opstapplaats voor de stoeltjeslift die u zowel in de zomer als in de winter naar de top van de berg Kramolin brengt.


 

 

Onderstaand kunt u een video over villapark Lipno Dreams bekijken.

 

Voor meer fotos van dit vakantiepark in Tsjechie zie het webalbum Lipno Dreams.